Toteutin uhkaukseni ja katsoin äsken nelosen illan elokuvan. Eikä se mikään komedia kyllä ollut, ei juurikaan naurattanut. Jossain määrin jopa realistinen kuvaus, eikä edes ihan huono, mutta ehkä olisin tänä iltana kaivannut jotain vähän hötömpää. Jotain todella purkkaa ja saippuakuplaa, jossa kauniit ihmiset löytävät toisensa ja voittavat vaikeudet ja elävät elämänsä onnellisena loppuun saakka. Tai sitten en, en olisi ehkä jaksanut katsoa loppuun asti mitään yllätyksetöntä. Mutta Herra Gyllenhaalin astraalisilmät oli kieltämättä valloittavat, taas.

Leivoin myös jotakin, josta ensin piti tulla pullaa, mutta motivaatio lopahti kesken vaivaamisen ja luovuus pääsi valloilleen. Lopulta pitkällisten prosessien jälkeen tuloksena oli jonkinlainen makeahko myslileipä. Ei se ollut edes ihan kamalan pahaa, etenkään pähkinä-suklaalevitteen kanssa, mutta en tiedä mitä tuolle lopulle tekisin. Vaihtoehtoisia käyttötarkoituksia voisivat olla mm. paperipaino tai lähitaisteluase.

Eäääaäaljgsaekhff, ei miulla mitään asiaa ole. Gnääh! Ja tähän päälle kidutan itseäni vielä jollain Radio Aallolla. Ei jaksa vaihtaa kanavaa, mutta ei tätäkään kyllä kestä. Ehkä pitää vaan mennä nukkumaan. Ääää!

What would dr.Phil do?