Jaa. Onkin sitten lauantaiaamu, Pandora
  soittaa miulle Phoenixiä, josta tulee mieleen Lost in Translation. Hyväntuulenmusiikkia, huoletonta. Viimeinen lomaviikonloppu on aluillaan ennen tiedostamattomaan painettua maanantaista 'back to school' -rysäystä. Tänään tulee toveri E, hänen alteregonsa Kemppinen ja tämän turkoosi aura yökylään ja kieppauspysähdykselle. Suunnitelmia ei Twin Peaksin lisäksi vielä ole, mutta pyöreän pöydän neuvosto ei yleensä pyörittele peukaloitaan. Tai jos pyörittelee, niin sitäkin erityisen karisman voimin. Nähtäväksi jää, tuoko Kemppinen muassaan pyhän hengen asuintaloni putkistoon.

Eilen harrastin kaukomaita pyöräilemällä Mattilanniemen ja Wiltsun (tankkauksesta on huolehdittava: annoin tällä kertaa mahdollisuuden sei-kirjolohikeitolle, joka oli kohtalaisen maistuvaa. Liemen erinäisten partikkelien suhdelukua voisi tosin muuttaa lohinokareiden eduksi, esimerkiksi perunan kustannuksella, mutta onneksi mahdollisuus itsepalvelukalastukseen tuottaa toki useimmiten lähes toivotun tuloksen. Ilonaiheeksi nousi myös Vilhelmiinan salattilautasten koon kasvu. Parempi pohja salaattivuoren rakennukselle!) kautta Kuokkalandiaan, jonne olin aiemmin viikolla tullut houkutelluksi suklaamoussen ja elokuvaelämyksen yhteisvaikutuksella.

Viikset. Viikset. Viikset oli mielenkiintoinen. Hämmentävä, mutta mielenkiintoinen. Selvästi jollain veti ihan täyttä mustiin, mutta etenkään alussa ei oikein tiennyt, kuka on lääkityksen tarpeessa. Myöskään loppu ei juurikaan antanut vihjettä tapahtuneesta, mutta jostain syystä se ei ajanut minua epätoivon partaalle. Omat tulkinnat, päämäärätön 'mutta jos' -spekulointi ja looginen paskanjauhanta ovat elämän suola, lähestulkoon. Onneksi kaikkea ei aina saa valmiina. Suklaamoussekin oli hyvää, enkä paleltunut paluumatkalla.

Ps. Viikset tuli mielenkiintoisessa paketissa: DVD + kirja. Lisää näitä! Jos näitä kombinaatioita näkyisi kauppojenkin valikoimissa, saattaisin innostua jopa diiviidii-hyllyn kasvattamisesta (tällä hetkellä se on noin 3,5 cm levyinen sisältönään osaomistus Studio Julmahuvi -boksiin, ja heräteostoksena Salon Anttilan kesäalesta 99 sentillä ostettu Scandinavian Hunks My Body -dvd (famous extra work out for body/mind and healthy power nutrition special edition for how to become a female hunk!). Tähän mennessä tuota jälkimmäistä olen katsonut tasan yhden kerran, ja silloinkin lähinnä vain hunkkien jumppaamista. Ehkä sitten bikinikauden lähestyessä...