Äh. Voisin kirjoittaa vaikka mitä, mutta en jaksa nykyisin juurikaan viettää aikaa koneella. Tappio. Mutta kenen?  Nomut, pari juttua nyt kuitenkin.


Lapsille myydään konttauskypäriä. Varmaan kiva, kun voi turvallisesti kontata täysillä päin seinää. Paitsi ei pää kovetu, tappio. Pyöräilykypärää sen sijaan suosittelen, etenkin isosisaruksille. Se suojaa etenkin silloin, kun kyydittää pikkusisaruksia, jotka seisovat tarakalla hakaten samalla polkijan päähän tahtia tyhjällä limsapullolla. Silminnähty, polkijalla oli onneksi kuitenkin pipo, joka todennäköisesti vaimensi iskuja hieman.

Sampopankin mainososasto myi männäkuussa vakuutuksia eläkeläisvauva-teemalla. Se vanhusnuorus ei tosin ollu yhtä kaunis kuin Uotisjorma, huolestunut ja kurttuinen ennemminkin. Mutta naureskelin silti, koska eläkeläisvauvat oli pinnalla - mistä Sampsan inspiraatio? Koska minun ajatukset on luonnollisesti ainutlaatuisia, uniikkeja ja replikoimattomia, väistämättä mieleeni tulvi ajatukset tämän blogin toiminnasta mainososaston innottajana. Muusa! Lukeeko ideariihi tätä blogia? Lukeeko KUKAAN tätä blogia? Eh...

Mietin muinoin myös kanssaihmisten mahdollisia elämää ravistavia ristiriitoja. Muun muassa sitä, että jos on sokea ja allerginen koirille, niin opaskoiran käyttäminen on varmaan sietämätöntä. Ei kiva.

Kotikoloni alkaa kuumentua uhkaavasti. Pitää varmaan sulattaa pakastin, viilennystoimenpiteeksi. Vaikka pitäisi se oikeastikin sulattaa.